Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie ma ludzi

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, zainstalowałem przed chwilą MW2 i wchodzę na multiplayer wchodzę w TDM i 0 ludzi, już nikt w to nie gra ? Pokazuje mi że ogólnie w grze jest 0 ludzi, dlaczego ?

Opublikowano

Ok dzięki ;) zapewne prawie wszyscy na Black Ops 2 przeszli, i nie wiem czy tego Black Opsa 2 zakupić. Polecacie BO 2 ?

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

W BO2 gram już dwa dni na multi i na początku jest ciężko bo wszyscy się kitrają i wychodzą roboty, predatory i bóg wie co.

Poza tym jest fajnie.

//Co do MW2 - tak to jest już i to nie wina wyjścia BO2 na rynek. Poszukaj w innych godzinach (oni mają inną strefe czasową) i na innych trybach.

Opublikowano

Nie wiem czemu , ja normalnie kilkanascie godzin temu grałem :)

@top

Nie wszyscy przeszli na BO 2 , bo nie mają dobrego kompa/kasy.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Właśnie zainstalowalem mw2 i tak samo jak twórca tematu, 0 graczy na każdym trybie gry pokazuje.

Opublikowano

Wystarczy poczekaj chwilę jak nie pomoże to zagrać "Prywatny mecz" nawet samemu przez chwile i potem kliknąc "Znajdź grę" i powinno działać a bynajmniej u mnie tak działa.

Opublikowano

Również mam taki problem. W MW2 nikt już nie gra. Po 20 minut szuka room'ów, dlatego lepiej kupić mw3.

Tam takiego problemu nie ma ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

Mam to samo... tyle że od czasu do czasu znajduje od razu ;D tyle że to nie zmienia to faktu iż jest to bardzo denerwujące -.-'

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Wiem co robić ;) Odpalcie cod-a i zostawcie go na jakieś 5-15min i dopiero dołączcie ;) mi tak działa bo po prostu mają problemy z IWnet

OWSLA-530x200.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MW2 ma buga i wyszukuje gry po 5 min (tak jak @UP zostawcie gre na 5 min i wróccie) co do graczy to też jest bug u mnie wyświetla że nikt nie gra a u kolegi że gra ponad 1000 osób nie patrzcie na to praktycznie zawsze ktoś gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...